avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatii si revizuri.
Discuție deschisă în Executare silită

contestatii si revizuri.

Daca am fost somata la executare silita si am facut contestatie la executare si am cerut si suspendarea provizorie prin ordonanta presed si mi se acorda acestea sau cel putin suspendarea, se poate ca partea adersa sa faca o contestatie/recurs la aceasta/acestea, ulterior ?

Incep sa am impresia ca se poate merge la nesfasrit cu aceste contestari la contestari si recurusuri
Cat de repede se judeca aceste doua proceduri ?

Multumesc frumos. Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 18:22, 17 Aprilie 2009
Daca ati formulat cerere pentru suspendarea executarii in cadrul contestatie la executare nu se poate face recurs decit odata cu fondul contestatiei la executare. Daca ati formulat suspendarea pe cale separata, prin orodonata presedentiala se poate face recurs in termen de 5 zile de la comunicare sau de la pronmuntare daca partea adversa a fost prezenta. Ambele situatii se judeca de urgenta, deci mai repede ca un proces obisnuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii in apel dana8 dana8 Buna seara , Am urmatoarea situatie urgenta : contestatie la executare , solutionata la fond , depun apel , in termenul prevazut de lege - se stie , ... (vezi toată discuția)
Contestatie & revizuire ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Am facut cerere de revizuire a unei decizii pronuntate de Curtea de Apel Cluj, intr-un litigiu de munca si am primit termen in 27 ... (vezi toată discuția)
Executare silita - doua cautiuni? victoriada victoriada Nu am mai avut pana acum executari silite. Am formulat o contestatie la exec. In paralel, pentru ca la primul term. nu s-a depus dosarul de exec. si s-a ... (vezi toată discuția)