Doresc sa fiu contactat in cursul zilei de astazi pentru a stabili o intalnire tot astazi pe marginea urmatorului subiect:
Am incheiat un contract de vizionare cu o firma imobiliara X. Firma X m-a dus la client, la momentul respectiv nu mi-a convenit pretul.
Saptamana trecuta am incheiat un alt contract de servicii imobiliare cu firma Y. Firma Y m-a dus la client, am negociat un pret, clientul s-a razgandit (nu i-a convenit comisionul impus de firma Y) si tranzactia a picat. Intamplator clientul a dat anuntul pe net (e public) si astfel l-am contactat direct. El are contract de exclusivitate cu firma X si impreuna (eu, clientul si firma X) am ajuns la un acord final.
Cum procedez pentru a nu plati daune firmei Y ? Firma Y nu are contract de exclusivitate, si a inregistrat gresit o serie de date pe contract, nu a trecut data, nu a trecut un termen de expirare etc. Sunt mai multe chestiuni care ma deranjeaza si imi ridica semne de intrebare.
Va rog frumos sa ma contactati astazi iar in masura in care e posibil, intrevederea juridica se va desfasura tot astazi, 21.04.2009. =D>
depinde ce aveti scris in contractul dvs. cu firma Y.
dvs nu aveti exclusivitate cu Y deci puteati gasi clienti si din alta parte.
incercati sa mergeti pe shest.