avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite banci

Daca am un credit la banca pe 5 ani pe care l-am platit fara intarzieri timp de un an apoi nu am mai platit ce poate banca sa imi faca? Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu. Lucrez si stiu ca se poate face poprire pe salariu. Dar daca nu as avea nici serviciu ce alte actiuni ar putea intreprinde banca impotriva mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters170895 , utilizator 22:05, 17 Februarie 2014
Din cele spuse de dvs. reiese ca aveti un credit facut pe 5 ani - credit de nevoi personale, probabil sau ipotecar -din acela de o mai mica insemnatate, gen de imbunatatire, reparatie, etc-
La momentul luarii imprumutului ar fi trebuit sa aveti macar o persoana girant si o polita de asigurare incheiata , ca imprumutatorul sa va considere solvabil si sa va acorde increderea -si fie vorba intre noi, mai ales banii-
Vi se va pune poprire pe salariul actual, iar daca nu veti mai avea salariu, se va incerca recuperarea creditului prin girant sau prin polita de asigurare, atat cat acopera ea.
Incercati totusi sa intrati in legalitate, prin plata, macar esalonata, a datoriei ramase.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2014
ContSters170895, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita,rate banca,girant jondoe1 jondoe1 buna ziua, am o nelamurire>o persoana care a luat un credit la o banca si nu a mai putut sa plateasca ratele dar are un girant care avea polita de viata ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)