Daca am un credit la banca pe 5 ani pe care l-am platit fara intarzieri timp de un an apoi nu am mai platit ce poate banca sa imi faca? Mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu. Lucrez si stiu ca se poate face poprire pe salariu. Dar daca nu as avea nici serviciu ce alte actiuni ar putea intreprinde banca impotriva mea?
Din cele spuse de dvs. reiese ca aveti un credit facut pe 5 ani - credit de nevoi personale, probabil sau ipotecar -din acela de o mai mica insemnatate, gen de imbunatatire, reparatie, etc-
La momentul luarii imprumutului ar fi trebuit sa aveti macar o persoana girant si o polita de asigurare incheiata , ca imprumutatorul sa va considere solvabil si sa va acorde increderea -si fie vorba intre noi, mai ales banii-
Vi se va pune poprire pe salariul actual, iar daca nu veti mai avea salariu, se va incerca recuperarea creditului prin girant sau prin polita de asigurare, atat cat acopera ea.
Incercati totusi sa intrati in legalitate, prin plata, macar esalonata, a datoriei ramase.