avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentintã divort veche
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentintã divort veche

Buna as avea si eu o problema

Tata divortat de 10 ani cu un fiu ce a stat cu el de 24 ani de cateva zile tatal sa stins din viata si a lasat in banca ceva bani fiul a vrut sa ii scoata dar nu gaseste sentinta de divorta care o cere banca

Cine ma poate ajuta cu un sfat ?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:52, 17 Februarie 2014
Banca nu va va cere numai sentinta de divort ci si certificat de mostenitor. Adresati va notarului de pe raza judecatoriei unde defunctul dvs tata a avut ultimul domiciliu. Notarul sesizat cu dezbaterea succesiunii va cere extras de uz oficial de la starea civila de la locul nasterii sau al casatoriei tatalui dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ne putem recupera drepturile asupra casei si pamanturilor? Dragoi Simona Dragoi Simona Am si eu o problema ca si multi altii si daca se poate as dori sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...parintii sotului meu sunt divortati de pe vremea cand toti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ... Saveta Craiciu Saveta Craiciu Buna ziua. Tatăl meu era casatorit de 12 ani cu o alta femeie ,el a decedat acum 2 luni,Acum noi am aflat că el nu are nimic pe numele lui ,totul fiind pe ... (vezi toată discuția)
Conditii mostenire in a doua casatorie ContSters102531 ContSters102531 Sint casatorita cu un cetatean de origine elvetiana.Sotul meu a mai fost casatorit,iar din prima casatorie are un copil .Problema este ca acest copil nu mai ... (vezi toată discuția)