avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modificare suma executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Modificare suma executare silita

In cazul in care s-a dispus executarea silita si este deja aplicata poprirea asupra veniturilor pentru o suma restanta, exista temei legal pentru majorarea acestei sume cu dobanzi si penalitati calculate pe perioada popririi?
Cel mai recent răspuns: maria_iv , utilizator 18:55, 18 Februarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Daca datoria provine dintr-un contract de credit, se calculeaza in continuare penalitati la intreaga suma declarata scadenta anticipat. In general, toate sumele ce se aduna datoriei, sunt calculate cf contractelor semnate.
Va puteti apara formuland contestatie la executare daca nu va lamuresc explicatiile creditorului sau executorului.
Intrebarea mea viza situatia in care, dupa achitarea sumei prin poprire, creditorul a venit cu un alt titlu executoriu pentru o suma suplimentara si continua sa calculeze dobanzi si penalitati, ceea ce majoreaza datoria la infinit. Va multumesc.
da.. asa se intampla pana la achitarea sumei.
Puteti contesta la instant ade executare si cere pe aceasta cale desfiintarea noului titlu executoriu.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apeiron2 apeiron2 Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa obtin de la executor pentru a-mi debloca salariul ? stef_56 stef_56 1. am fost executat silit ( s-a dat o sentinta la judecatorie ) pentru un credit neachitat si s-a primit documentul intocmit de executor la locul de munca , ... (vezi toată discuția)
Poprire sandrinamelinda sandrinamelinda Societatea a infiintat poprire asupra veniturilor unui salariat \" pana la concurenta sumei de x lei, valoare ce se modifica cu fiecare zi de intarziere pana ... (vezi toată discuția)