In cazul in care s-a dispus executarea silita si este deja aplicata poprirea asupra veniturilor pentru o suma restanta, exista temei legal pentru majorarea acestei sume cu dobanzi si penalitati calculate pe perioada popririi?
Daca datoria provine dintr-un contract de credit, se calculeaza in continuare penalitati la intreaga suma declarata scadenta anticipat. In general, toate sumele ce se aduna datoriei, sunt calculate cf contractelor semnate.
Va puteti apara formuland contestatie la executare daca nu va lamuresc explicatiile creditorului sau executorului.
Intrebarea mea viza situatia in care, dupa achitarea sumei prin poprire, creditorul a venit cu un alt titlu executoriu pentru o suma suplimentara si continua sa calculeze dobanzi si penalitati, ceea ce majoreaza datoria la infinit. Va multumesc.
Executare silita
apeiron2
Daca sunt excuta silit si deja platesc in urma popririi pe salar de doi ani, suma pe care trebuie sa o achit este cea evidentiata de instanta , sau la aceasta ... (vezi toată discuția)
Poprire
maryuka
buna ziua,
am avut un contract de credit cu o banca, in urma caruia am primit un card cu o suma. am folosit toata suma si deoarece o vreme nu am achitat ... (vezi toată discuția)