avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Monument istoric
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Monument istoric

constructive ilegala in perimetrul unui monument istoric

Cel mai recent răspuns: yoona , utilizator 10:42, 18 Februarie 2014
In localitatea mea se afla o biserica monument istoric care a apartinut Marelui Domnitor A.I.Cuza. La 10 metri lateral de biserica se afla mormantul dmnitorului de la 1873. Intrebarea mea este: cum procedez sa stric un alt mormant facut la 10 metri in fata bisericii monument, facut de un preot care a slujit o perioada acolo si care nu a decedat inca? Tin sa mentionez ca acest mormant a fost facut fara nici o autorizatie si nu a respectat legea monumentelor istorice.
Iar in incinta bisericii sau imprejurimi nu se afla nici un cimitir.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cimitir construit langa casa Mihaela02 Mihaela02 Casa bunicii mele este construita la marginea satului langa o biserica ce are un cimitir in curte. Ambele constructii sunt destul de vechi. Cimitirul se afla ... (vezi toată discuția)
Taxa "bisericeasca" ? Costi2017 Costi2017 Buna seara, Avand de intretinut un mormant,am mers la o firma de monumente funerare,pentru a comanda o lucrare in granit si montarea in cimitir. Mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Vecinatate proprietate cu cimitir camelia iosif camelia iosif Buna ziua, am in proprietate un teren -camin de casa- situat la vest cu vecin un cimitir, Preotul a dat locuri de veci pentru enoriasi pana in gardul ce ... (vezi toată discuția)