avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bagaj pierdut de Tarom
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bagaj pierdut de Tarom

Buna ziua,

Tarom mi-a pierdut bagajul si dupa ce a trecut termenul de 21 de zile , mi-au cerut sa le mai acord inca un termen, de max 90 zile sau pot solicita despagubiri de 20euro/kg. Cu prelungirea termenului nu sunt de acord si nici cu suma deoarece in bagaj avem haine pentru un targ in Frankfurth unde trebuia sa ma intalnesc cu diferite companii cu care lucrez. In bagaj mai aveam incarcatoarele de la tableta, telefon si laptop, accesorii pe care bineinteles nu le-am mai putut folosi sa pot prezenta firma si planurile noastre.
Le-am facut un calcul detaliat cu fiecare produs in parte , nu am umflat pretul pentru ca nu aveam de ce si le-am cerut despagubiri de 652 euro pentru a putea sa imi cumpar inapoi tot ce cheltuisem atunci.

Parerea dumneavoastra care este ? Merita sa ii dau in judecata ? pe site-ul ECC am citit ca pot cere max 1220 euro.

Cu respect ,

Mihai
Buna ziua,

Puteti sa va recuperati paguba fie prin instanta fie prin mediere. Nu uitati insa de termenele la care se depun sesizarile.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bagaj pierdut alitalia george1234 george1234 buna seara pe 24 alitalia mi-a pierdut bagajul am efectuat o cursa Palermo - Roma - Otopeni iar la Roma am constatat ca bagajul (geanta 17 kg) nu a sosit cu ... (vezi toată discuția)
Impacare vatamare corporala ContSters171401 ContSters171401 Stimati cititori, Ma intereseaza si pe mine cum anume sa ma impac in cazul unei vatamari corporale? Are 36 zile medicale si l-am prins cand fura si mai ... (vezi toată discuția)
Proces cu asiguratorul mars_on_line mars_on_line ce sanse am sa castig un proces pe care l-am intentat unei societati de asigurari care nu mi-a platit in totalitate suma reprezentand despagubirea . in cate ... (vezi toată discuția)