avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat constator alta firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat constator alta firma

se poate cere la Reg.Com. un certificat constator al unei firme terte??

Cum?
Cel mai recent răspuns: marianna , utilizator 15:49, 21 Aprilie 2009
In baza unei cereri la Registru si a achitarii unei taxe
dcozma a scris:

In baza unei cereri la Registru si a achitarii unei taxe


Multumesc!

Si cererea o fac in numele administratorului firmei mele?
Depinde de Registrul Teritorial la care solicitati. La Bucuresti, vor cere imputernicire de la firma terta. In schimb, la Oficiul National puteti cere fara probleme in nume personal (fara imputerniciri).
Va puteti prezenta cu o delegatie din partea unitatii dumneavoastra prin care administratorul va imputerniceste in vederea completarii si semnarii in numele sau a unei cereri la Reg. Comertului pt. otinerea certificatului constatator pt. firma respectiva.Luati si stampila unitatii.
Va multumesc mult!

O zi buna tuturor!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat constator eliberat de orc ContSters60018 ContSters60018 Trebuie sa obtin un astfel de certificat pentru actualizarea datelor firmei mele SRL la una dintre bancile cu colaboram. Trebuie sa am procura semnata de ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca valexandra valexandra Acum facem demersurile necesare incheierii unui contract colectiv de munca. In lista cu doc. necesare avem trecute si imputernicirile scrise pt. ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator 2011 MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate ... (vezi toată discuția)