avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren

Buna ziua,

o intrebare..doresc sa cumpar un teren..vanzatorul are ca si act de proprietate un act de donatie din partea mamei...ma pot trezi peste ani ca vin rude de-a lor sa revendice terenul daca noi facem act de vanzare cumparere?

Multumesc!!:):)
Donatia este un act de dobandire al dreptului de proprietate, este translativ de proprietate, dvs sunteti dobanditor de buna credinta, daca dati pretul nu vei ave nicio problema.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
ContSters250994, utilizator
Si mama cati ani are? Si de ce i-a donat, care a fost cauza? Depinde de mai multe lucruri...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare cumparare ovidiu_puscasu ovidiu_puscasu am un teren mostenit prin actul de vanzare cumparare de la parinti mama fiind decedata tatal fiind vitreg poate sa mil anuleze fara acordul propietarului dak ... (vezi toată discuția)
Testament sau contract vanzare cumparare ? leand leand Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire -mama s-a recasatorit acum 16 ani cu tatal meu vitreg care detinea o casa pe numele lui.Tatal vitreg nu are copii ... (vezi toată discuția)
Donatie simulata gyoni8 gyoni8 Buna, Tata si mama ii fac contract de vanzare fratelui meu pe intregul lor patrimoniu. intrebari: 1. Ce sanse am sa declar respectivul act nul? 2.Care ... (vezi toată discuția)