avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bani pe net
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bani pe net

Buna seara! Am doua intrebari:
1.Obtinerea de bani pe net este legala? Trebuie sa declari ceva la fisc, castigul sau ceva de genul?
2. Este permisa participarea la 2 sistemuri mlm ( fizice si/sau online)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:09, 19 Februarie 2014
Obtinerea de bani pe net e legala, cu conditia sa va platiti taxele. Pentru castiguri insignifiante (sa zicem 5 euro/an) nu cred ca se deranjeaza fiscul, asa ca le puteti lasa neraportate. Pentru sume mari ati intra in acest caz la evaziune fiscala.

Participarea la mai multe MLM-uri este legala, insa parerea mea e ca prin a deveni membru MLM va veti pierde si banii pe care ii aveti in momentul de fata. Detalii pe [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2014
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este un joc de noroc? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)