avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Obligatie fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Obligatie fiscala

Daca s-a incheiat o conventie civila intre o asociatie si o persoana fizica neautorizata si impozitul de 16% pe venit si 5,5% asig. de sanatate se opresc la sursa si sunt virate catre fisc de catre asociatie, persoana fizica trebuie sa mai depuna declaratie fiscala pentru venitul incasat?
Cel mai recent răspuns: CalinMarcela , utilizator 11:16, 19 Februarie 2014
Nu mai e obligat sa depuna D200 daca i s-a retinut si platit intregul impozit pe venit de 16%.
Multumim din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila mikifulgutz mikifulgutz Este prima oara cand as dori sa fac o lucrare de instalatie cu conventie civila. Am un instalator foarte bun, il cunosc de mult si l-am recomandat multora, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200 pt pfa si persoana fizica acatanas acatanas Pe parcursul anului 2012 am lucrat ca PFA in acelasi timp cu alte contracte civile de prestari servicii . Pentru activitatea desfasurata ca PFA depun ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare elniculae elniculae Sunt pensionara, platesc CAS si impozit pe suma care depaseste 1000RON. Daca intru intr-un contract de colaborare in calitate de persoana fizica neautorizata, ... (vezi toată discuția)