avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli nedeductibile PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli nedeductibile PFA

Buna ziua, sunt pfa infiintat in martie 2013, si pe parcursul anului am achizitionat o fact pentru lemne de foc,avand in vedere incalzirea spatiului comercial, in final nu am folosit aceste lemne in interesul activitatii deoarece am hotarat incalzirea cu energie electrica. ce fac in acest caz caci factura si chitanta sunt inregistrate in evidenta dar eu nu le-am folosit.

Alte discuții în legătură

Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Lemn de foc pentru populatie vaskobukovina vaskobukovina se face tam-tam in presa despre lemnul de foc destinat persoanelor fizice pentru incalzirea locuintei,unde ,cui ne adresam pentru obtinerea acestui lemn si ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 k1mihai k1mihai Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4321 -\"Lucrari de instalatii electrice\" in scopul de a realiza lucrari si inspectii aferente ... (vezi toată discuția)