avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA cod CAEN 4321
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA cod CAEN 4321

Buna ziua.

Doresc sa infiintez un PFA cu cod CAEN 4321 -"Lucrari de instalatii electrice" in scopul de a realiza lucrari si inspectii aferente instalatiilor electrice de joasa tensiune. Totodata doresc pentru acelasi PFA si codul CAEN 7112 pentru proiectarea de instalatii electrice de joasa tensiune.
In cadrul lucrarilor de instalatii electrice survin situatii cand va trebui sa cumpar materialele electrice cu factura pe numele PFAului, ca apoi sa le bag in factura finala a lucrarii. Pot adauga ados comercial pentru aceste materiale electrice sau mai este necesar sa ma inregistrez si cu cod CAEN pentru comert cu amanuntul? Trebuie casa de marcat pentru comercializarea acestor materiale electrice sau se pot folosi chitante in acest scop? Intr-un final as mai dori sa va intreb si de tipul de inregistrare pe care trebuie sa il fac la Fisc: ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de TVA?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru pfa - pot alege mai multe caen? lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate secundar -cod caen. teri botog teri botog Buna seara, In situatia in care cod caen -obiect de activitate principa este 4321=Lucrari de instalatii electrice si as vrea sa adaug obiect ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt. pfa lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)