avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN pt. PFA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN pt. PFA

As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN:
4321 - Lucrari de instalatii electrica - ca obiect principal de activitate
4222 - Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii - ca ob. secundar
7120 - Activitati de prestari si analize tehnice - ca ob. secundar
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:12, 3 Martie 2012
Autorizarea electricienilor care desfasoara activitati de proiectare a instalatiilor electrice racordate la SEN se realizeaza de catre autoritatea competenta, in conformitate cu prevederile regulamentului.

Vedeti si Regulamentul din 19 noiembrie 2009 (Regulamentul din 2009) pentru autorizarea electricienilor care proiecteaza, executa, verifica si exploateaza instalatii electrice din sistemul electroenergetic
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru pfa - pot alege mai multe caen? lamar lamar As dori sa aflu daca avand diploma de electrician exploatare medie si joasa tensiune pot sa inscriu PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 4321 - Lucrari de ... (vezi toată discuția)
Electromecanic autorizat ssm gina68 gina68 Institutia noastra are angajati electricieni si electromecanici . Este necesar ca acestia sa fie autorizati din punct de vedere al ssm, pentru a putea sa-si ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea detinerii autorizatiei de electician partizan0072 partizan0072 Electricianul iluminare scena trebuie sa detina AUTORIZATIE DE ELECTRICIAN avizata de catre RENEL? (vezi toată discuția)