avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu incadrare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu incadrare personal contractual

Avem in statul de functii al Primariei un asistent medical comunitar preluat de la spital iar fondul de salarii ne este alocat de la Ministerul Sanatatii. A promovat examenul de grad Principal organizat de catre Directia de Sanatate Publica si urmeaza sa-i stabilim incadrarea.Conform OG 10/2008 la personalul contractual salariul este intre o limita minima si o limita maxima.Cum procedam la stabilirea salariului si care este actul normativ,HG 775 fiind abrogata.Va multumesc,O zi buna!

Alte discuții în legătură

Salarizare personal contractual OANAALIN OANAALIN Lucrez in cadrul unui consiliu local - personal contractual. In aprilie am implinit 2 ani de la ocuparea functiei. Poate cineva sa-mi spuna daca pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual lidia31 lidia31 sunt incadrata ca personal contractual intr-o primarie din noiembrie 2008, ca debutanta,fiind proaspata absolventa de facultate. Trecerea de la stadiul de ... (vezi toată discuția)