avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA - vanzari flori si fructe (provenienta proprie) in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA - vanzari flori si fructe (provenienta proprie) in piete

Mi-a facut cineva cadou o masa in piata, destul de buna. As dori sa pot vinde flori si fructe. Florile si fructele (zmeura, afine, mure) sunt de provenienta proprie. Ce acte imi trebuie pe langa autorizatia de functionare? Imi trebuie chitantier? imi pot tine eu contabilitatea ? ce norma de impozit trebuie sa plateesc? am vorbit la finanta (insa nu prea aveau timp) si mi-au zs ca trebuie sa platesc cam 500 lei / luna (din care 250 lei cred ca e santatea). De ce asa de mult? Cred ca mi-au calculat ca trebuie sa castig 170 000 lei / an... poi daca vreau sa castig doar 5000 lei, ce nu e bine? nu mai inteleg nimic...

Alte discuții în legătură

Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Teapa, romani, apartamente, criza CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Oamenii nu au inteles la momentul oportun ca, avocatii ii puteau ajuta pe cei ce doreau sa incheie antecontracte de vanzare-cumparare cu privire la ... (vezi toată discuția)
Evictiune lilicrin lilicrin Daca vreau sa dau in judecata pe cineva in baza legii de evictiune ce pot solicita de la vanzator prin proces sa hotarasca Instanta. Am fost la avocat si mi-a ... (vezi toată discuția)