avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua - perioada de supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua - perioada de supraveghere

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri.De curand am fost condamnat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice , nu am mai avut nicio abatere niciodata si nu stiu ce presupuneaceasta formulare: " În baza art. 86/1 Cod penal vechi suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata de 4 ani . Instituie în sarcina inculpatului măsurile de supraveghere şi obligaţiile prevăzute de art. 86/3 alin. 1 lit. a – d ", Am citit articolele mentionate,ce trebuie sa fac eu , cum se va desfasura perioada de supraveghere , trebuie sa ma prezint undeva, sau cum se procedeaza?Multumesc.


Cel mai recent răspuns: taramoiup , utilizator 20:44, 19 Februarie 2014
Hotarea o sa fie trimisa in termen de 5 zile la serviciul de probatiune. Apoi o sa fiti citat sa va prezentati la ofiterul de probatiune. Acolo o sa va puna in vedere ce trebuie sa faceti.
Multumesc mult .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - contestare drept de a conduce taramoiup taramoiup buna ziua, In februarie 2014 am fost condamnat de curtea de apel pitesti, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice , la 1 an si 3 luni cu ... (vezi toată discuția)
Cerere atasat la rechizitoriu Ioananiculae26 Ioananiculae26 Am primit o comunicare de rechizitoriu in care mi s-a gresit starea civila. Obiectul cauzei: conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor ... (vezi toată discuția)