avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea judecarii cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea judecarii cauzei

Se poate cere suspendarea judecarii cauzei in faza de recurs a unui proces in civil,daca s-a dispus trmiterea in judecata a unor persoane care fac parte din procesul civil(au calitatea de parati,intimati in proces).Mentionez ca exista un proces si in civil si in penal referitor la acelasi lucru,speta.Care e articolul din codul civil saud e procedura civila care s-ar aplica in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cabinete Asociate de Avocati , Avocat 13:49, 19 Februarie 2014
Da, se poate solicita suspendarea cauzei civile pana la solutionarea cauzei penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs litigiu de munca Nina1 Nina1 Pentru documentele ce am solicitat sa fie anulate pe instanta de fond s-a efectuat expertiza grafica prin care s-a consemnat ca semnaturile de pe actele prin ... (vezi toată discuția)
Suspendare art.155 indice1 cafea1 cafea1 daca s-a suspendat cauza pe 155 indice 1 cpc, care este cuantumul taxeo de tomrbu in conditiile in care am formulat o cerere de ajutor public judiciar ... (vezi toată discuția)
Recurs ramas fara obiect codulmuncii codulmuncii Buna ziua. Am castigat in fond anularea incetarii c.i.m. Dupa pronuntare, a doua zi intimata a dispus de buna voie reintegrarea, insa fara plata salariilor ... (vezi toată discuția)