avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto 2012

buna ziua, as vrea sa stiu daca pot sa-mi recuperez banii pe taxa auto 2012 daca nu am contract de vanzare cumparare masina fiind pe numele meu in tara de origine din anul 2005. la inmatriculare in tara prezentand certificatul de inmatriculare. va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto doctoru09 doctoru09 Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2013 pentru masina inmatriculata in ro razvan0411 razvan0411 Buna seara, Am o mare problema in acest moment legata de taxa auto reintrata in vigoare la inceputul acestui an, taxa la care vor fi supuse si autoturismele ... (vezi toată discuția)
Exista taxa de mediu in 2005 ContSters42601 ContSters42601 Buna seara! Un amic a cumparat o masina adusa din germania si inmatriculata in tara in jud.Timis in martie 2005. Intre el si titularul din cartea de ... (vezi toată discuția)