avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Exista taxa de mediu in 2005
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Exista taxa de mediu in 2005

Buna seara!
Un amic a cumparat o masina adusa din germania si inmatriculata in tara in jud.Timis in martie 2005.
Intre el si titularul din cartea de identitate si certificat a mai existat un cumparator care a circulat pe numele propietarului din timis.
Acum amicul meu vrea sa o imatriculeze pe numele sau dar nu stie daca a fost platita taxa de mediu si recuperata.
Va rog sa mi spuneti se platea in martie 2005 la inmatriculare in tara a unui vehicul adus de afara taxa de mediu?
Unde ar trebui sa se adreseze in scris sa afle daca pentru acea masina a fost platita in anul 2005 taxa de mediu si daca intre timp a fost recuperata?
Cel mai recent răspuns: ContSters42601 , utilizator 20:27, 29 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto sau timbrul de mediu TudorVictor111 TudorVictor111 Salut, vreau sa cumpar o masina SH care a fost adusa din Germania, propietarul a platit taxa de poluare si nu a recuperat-o, acum eu daca cumpar masina mai ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu robertnelu robertnelu Buna ziua, Timbru de mediu este ilegal. In acest moment mai este necesara plata lui? (vezi toată discuția)