avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Taxa auto sau timbrul de mediu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Taxa auto sau timbrul de mediu

Salut, vreau sa cumpar o masina SH care a fost adusa din Germania, propietarul a platit taxa de poluare si nu a recuperat-o, acum eu daca cumpar masina mai sunt nevoit sa platesc timbrul de mediu ?
Daca cumpar o masina care este inmatriculata in RO pana in anul 2007 este nevoie sa platesc timbrul de mediu ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 13:00, 9 Noiembrie 2014
Daca masina are plătită taxa, si nu a fost restituita printr-o hotarare, nu mai plătiți aceasta taxa. Daca luați o masina înmatriculata in RO si înmatriculati pe numele Dvs, veti plăti aceasta taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Taxa auto lucian35 lucian35 Buna ziua, mi-am inmatriculat masina in Decembrie anului 2006, adusa din Germania. La vremea respectiva se numea \\" taxe vamale \\" , pe care le-am platit. ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare Dedaboy Dedaboy salut , mi-am cumparat o masina in decembrie 2010 care era deja inmatriculata in romania in acel moment nu exista taxa de timbru si deoaree asigurarea era ... (vezi toată discuția)