avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe pensie

buna ziua.......daca am o poprire pe pensie se poate face si o a doua poprire?!......daca DA.....pina la cat la suta din pensie se poate merge cu cele doua popriri.....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cojocaru Andreea , Consilier juridic 15:34, 19 Februarie 2014
Pana la jumatate din pensie.
Art. 728(2) Cod procedura civila: ''Daca sunt mai multe urmariri asupra aceleiasi sume, urmarirea nu poate depasi jumatate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creantelor, in afara de cazul in care legea prevede altfel''.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare art 728 din cod proc civ leus leus Buna ziua! va rog o parere in legatura cu Art. 728 din Codul de procedura civila: (1) Salariile şi alte venituri periodice, pensiile acordate în cadrul ... (vezi toată discuția)
Salariat cu popriri MIADASCAL MIADASCAL buna ziua, am angajat un sofer care are mai multe popriri de la mai multe firme. mi s-a cerut sa-i fac poprire pe salariu . nu stiu ce am de facut (vezi toată discuția)
Poprire din salariu mirela1977 mirela1977 Daca un angajat are o poprire de la un executor judecatoresc si apare alta poprire de la alt executor ce suma se retine din salariu? (vezi toată discuția)