avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restanta intretinere la vanzare cumparare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restanta intretinere la vanzare cumparare

Buna ziua am si eu o nelamurire,pe 23 dec am semnat cotractul de vanzare cumparare a unui apartament prin programul prima casa .Vechiul propietar a adus adeverinta de la asoc propietari ca nu are datorii la intretinere pe data de 20 dec .Cine trebuie sa plateasca intretinerea pe luna dec avand in vedere ca facturarea utilitatilor Radet,Apa nova etc .se fac pe 25 ale lunii.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:10, 24 Februarie 2014
ausfahrt a scris:

Din pacate legea nu sanctioneaza astfel de 'greseli'.

Pai cum ati vrea sa-l sanctioneze? Uneori este indeajuns ca instanta obliga as. prop. sa refaca calculele si eventual sa achite si cheltuielile de judecata.
Sanctionarea administratorului - daca a gresit, poate fi facuta de angajator, conform prevederilor codului muncii.

Nu pot sa cred ca inca se mai intampla asemenea "greseli". Este clar ca este o greseala intentionata si da, chiar ar fi nevoie de un "tratament" special!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fondul de reparatii si fondul de rulment Miorina Miorina Se pot aplica penalitati unui proprietar care nu vrea sa achite FONDUL DE REPARATII ? El achita lunar cotele la intretinere dar nu vrea sa achite fondul de ... (vezi toată discuția)
O alta problema cu fondul de rulment clau220 clau220 In primul rand imi cer scuze ca deschid un nou topic, am vazut ca s-a mai scris despre acest subiect, dar nu am gasit nimic actualizat.(rog sa mutati topicul ... (vezi toată discuția)
Fodul de reparatii se restituie? dragodar dragodar Buna ziua, Vreau sa va intreb daca fondul de reparatii de restituie fostului proprietar la vanzarea apartamentului. De la asociatie i s-a spus ca nu se ... (vezi toată discuția)