Sunt angajatul unei firme care își schimbă sediul și am fost împuternicit să mă ocup de schimbare. Printre altele, a trebuit să depunem la registrul comerțului un act constitutiv actualizat. Cum nu aveam ce anume să actualizez doar cu noul sediu, am solicitat un extras de registru la ONRC. Am copiat actul constitutiv de la înființare (singurul pe care îl aveam) și am copiat domeniile de activitate de pe extrasul de registru. Totuși, extrasul de registru arată foarte ciudat pentru că include domenii (secundare, e drept) pe care nu cred să le fi înregistrat nimeni și domenii care, deși le-am găsit în actele firmei în acte adiționale ale actului constitutiv, lipsesc din extrasul de registru.
Să fi fost suficientă copierea domeniilor de activitate din extrasul de registru în actul constitutiv de la înființare (pe lângă modificarea sediul, sigur)?
Ca o paranteză, când am solicitat la ONRC „ultimul act constitutiv”, am primit actul constitutiv de la înființare. Nu trebuia ONRC să aibă în arhivă ultimul act constitutiv actualizat al firmei? Cum am plătit ceva bani și am și așteptat o săptămână, aș vrea să depun o sesizare ca să fie mai atent funcționarul în viitor.
daca s-au facut infiintari puncte de lucru, autorizari activitati la sedii secundare si ati solicitat fara act constitutiv, atunci registrul comertului are in evidente actul constitutiv initial. ...
În privința actului constitutiv actualizat, a fost suficientă copierea domeniilor de activitate din extrasul de registru în actul constitutiv de la înființare (pe lângă modificarea sediului, sigur)? Are vreo importanță actul constitutiv actualizat când informațiile apar oricum în registrul comerțului?
Caen
szture
Buna ziua,
La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)