avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am platit taxa auto in 2014,ianuarie. O mai pot ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am platit taxa auto in 2014,ianuarie. O mai pot recupera?

pot recupera taxa auto platita in ianuarie 2014?
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 21:38, 19 Februarie 2014
Da. puteti recupera taxa. Tocmai ce CJUE a declarat si ultima varianta neconformă cu dreptul comunitar.
cum?
Practica instantelor este neunitara,sunt cateva tribunale din tara care admit cererile privind restituirea timbrului de mediu.
CJUE s-a pronuntat auspra taxei de poluare si nu asupra timbrului de mediu pe care l-ati platit dvs in 2014.
Intelept este sa asteptati pana se va lamurii definitiv legalitatea timbrului de mediu si dupa sa solicitati restituirea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru de mediu costygrigo costygrigo se poate recupera taxa timbru de mediu platita in 2014? sunt din Tulcea. (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)