avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Adresa de email folosita in continuare dupa 2 ani de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Adresa de email folosita in continuare dupa 2 ani de la demisie

buna seara
dupa 2 ani de la demisie am constatat ca adresele de email sunt inca active,un angajat al firmei le foloseste desi este numele meu,spargind parola contului.
mai mult decat atat a raspindit mesajele privind situatia bancara personala pe care bancile le trimit inca pe vechile adrese.

ce pot sa fac in situatia asta?

multumesc

Alte discuții în legătură

Mail de servici c_mircea c_mircea Daca am mail de la angajator, de exemplu numele.meu@angajator .ro , acest angajator are dreptul sa-mi citeasca mailurile? Sau are dreptul sa-mi schimbe parola ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei electronice ovidiutrusca ovidiutrusca Fosta mea prietena,imi sparge frecvent parolele si le inlocuieste la adresele de mail pe care le folosesc;am acolo informatii atat personale cat si de ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)