avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog un sfat! Modificari in noul cod - infractiuni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog un sfat! Modificari in noul cod - infractiuni contra justitiei

Realizez o lucrare referitoare la modificarile aduse de noul Cod asupra infractiunilor contra justitiei , cu precadere asupra infractiunii de Nerespectare a hotararilor judecatoresti! Va rog recomandati o carte sau un articol bun de unde as putea lua 2 idei #-o ! Stima

Alte discuții în legătură

Executare silită mașină. cum pot fi obligat să predau actele și cheile dacă eu refuz atunci când mi se solicită? antonanton antonanton Buna ziua, am gasit dupa cateva saptamani (am fost plecat cu munca in afara tarii) in posta o adresa de la un executor judecatoresc ca am sechestru pe masina ... (vezi toată discuția)
Program vizita in urma divortului marius-47 marius-47 Buna ziua, Am divortat in martie 2014...si pe hotarare scrie ca avem custodie comuna. Ni s-a spus ORAL ca o pot lua de 2 ori pe luna, o luna in vacanta de ... (vezi toată discuția)
Executare hotarare pronuntata intr-un litigiu de munca ilianarusu ilianarusu am castigat procesul cu scoala in 23 aprilie 2014 definitiv si irevocabil prin nerecurare si nu am primit nici pana acum suma castigata. Motivatia a fost ca nu ... (vezi toată discuția)