avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie 392b

Am o intreprindere individuala, neplatitoare de tva pe cod caen comertul cu amanuntul in magazine specializate. Intrebarea este daca este necesar sa depun declaratia 392 B
Cel mai recent răspuns: melania_14 , utilizator 23:39, 19 Februarie 2014
Doar cei de la ANAF-ul de care apartineti va pot raspunde la aceasta intrebare deoarece depinde de la judet la judet cum interpreteaza si aplica legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Tva LauraE LauraE Buna seara. Am o intreprindere individuala cu obiect de activitate \\"Activitati ale portalurilor web\\" neplatotoare de tva. Intrebarea mea este , daca ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)