avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenzi rutiere mai vechi de 5 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenzi rutiere mai vechi de 5 ani

buna ziua,
dupa mai bine de 6-7 ani am primit de la primaria din provincie unde aveam locuinta in aceea perioada ca am de platit amenzi rutiere in valoare de 1000 lei dar eu in aceea perioada adica prin 2003-2004 am dus chitantele si la un an a venit acasa si angajatul de la fisc al primariei si i am dat si copiile care le aveam.acel angajat nu mai lucreaza si intrebarea mea este daca aceste amenzi sau prescris sau cum pot scoate un duplicat la chitantele pe care le am platit sau statul roman de cate ori nu are bani la buget mai imi vine cu amenzi de peste 10 ani ?
ce ma sfatuiti?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:31, 20 Februarie 2014
Ori mergeti si vorbiti cu ei ori le trimiteti o notificare cu cele aratate mai sus.
Teoretic,chiar daca angajatii administratiei financiare nu mai lucreaza,ar trebui ca documentele justificative a platilor depuse de dv,sa existe arhivate la dosarul de urmarire a fiecarui debit in parte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda circulatie dupa 13 ani nichi4u nichi4u Buna ziua.Am primit zilele trecute un titlu executoriu + somatie pentru o amenda \"neplatita\" din anul 2003.Eu nu imi aduc aminte nici cand am luat amenda si ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie : 2009 /20012 Roxana-POPA Roxana-POPA Buna ziua, Am primit o instiintare prin posta cum ca as avea neplatite 2 amenzi. Una din 2009 si una din 2012. Nu-mi amintesc clar de ele. ( unde le-am ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda circulatie cristi tyk cristi tyk Buna ziua, Am primit in data de 21.06.2011 o instiintare de plata de la primarie in legatura cu doua amenzi de circulatie primite in data de 04.05.2010 si ... (vezi toată discuția)