avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contencios
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contencios

Ma numesc Parschiv Dorel si sunt consilier local in cadrul unui consiliu local.In data de 30.10.2009 partidul mi-a retras sprijinul politic. Am depus contestatie care mi-a fost rezolvata favorabil si prin adresa 112/ 14.03.2009 se confirma faptul ca sunt membru al partidului. Cu toate acestea Primarul comunei in data de 17.04.2009 pune pe ordinea de zi a sedintei consiliului local aducerea la cunostinta consilului excluderea mea.
Este legal cum a procedat Primarul?
Ce trebuie da fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 16:40, 21 Aprilie 2009
Presupun ca contestatia a fost depusa in concencios administrativ.
Nu i-ati aratat primarului si celorlalti consilieri adresa 112/14.03.2009? Ar trebui sa-si dea seama domnul primar ca savarseste un abuz in serviciu, fapta pedepsita de codul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de consiliu local nelegala pedacipro pedacipro sunt consilier local intr-o comuna din judetul vaslui si as vrea sa va prezint o situatie mai speciala... in luna martie au fost adoptate o serie de hotarari ... (vezi toată discuția)
Recuzare consilier local oprita oprita As dori sa intreb urmatoarele:Daca la o sedinta de consiliu local mai poate participa si vota un consilier caruia i-a fost retras sprijinul politic si este ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitãþii de consilier local clarias clarias Bună seara.Am şi eu o nelămurire-dacă unui consilier local i se retrage sprijinul politic de către partidul pe listele căruia a candidat(este exclus din ... (vezi toată discuția)