avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut la banca

Sotul meu a decedat anul trecut (2013) si avea un imprumut la banca pe 2 ani , imprumut care expira anul acesta (2014) in luna decembrie. Dupa deces eu nemaiavand bani nu am mai platit ratele din luna iulie 2013 până acum.Mentionez faptul ca imprumutul a fost facut fara asigurare medicala iar eu nu am semnat nimic in contract si nici nu a fost girat cu apartamentul nostru, deci pe baza pensiei sale de 870 lei l-a facut.
Oare pot intimpina greutati in sensul ca ma poate sili banca sa platesc ceva ca sotie supravietuitoare? El mai are doi copii din prima casatorie care îi poarta numele , oare numai eu as fi obligata sa platesc imprumutul , copii lui nu? Deoarece la avere au venit sa le dau bani ca e tatal lor si îi poarta numele.
Va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: aura2014 , utilizator 17:55, 18 Aprilie 2014
Va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamostenire iuliamostenire buna ziua am si eu o problema.tatal meu a decedat in urma cu 6 ani.inainte cu un an, el a facut un credit cu ipoteca la banca romaneasca( tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)