avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Remorca neinmatriculata - dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Remorca neinmatriculata - dosar penal

buna seara.in luna ianuarie am fost oprit in trafic de politia din comuna conducind autoturismul tractind o remorca in urma ei ,mentionez ca remorca am facuto eu acasa sa ma servesc cu ea cind aveam nevoie pe la cimp din cind in cind iar politia mi-a facut un dosar penal pentru conducerea unui autovehicol tractind o remorca neinmatriculata pe drumurile publice stiam ca nu este voie dar eu o foloseam pe drumurile de cimp cum fac toti care mai au remorci facute acasa si politia mi-a spus ca trebuia sa merg la primarie sa-mi scot numar de comuna ,la care eu nu am stiut ca de la primarie se pot da numere pe o remorca care nu corespunde RAR ,,iar a doua zi m-am, dus la primarie si intradevar mia dat un numar pentru remorca la care am ramas uimit ca primaria da asa ceva ,am luat nunumarul si m-am dus la politie si i-am lasat acea dovada sa o anexeze la dosar ,acuma eu as vrea sa stiu la ce sa ma astept dupa noul cod penal ? cine ma poate ajuta cu un raspuns ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gica1234 , utilizator 20:18, 20 Februarie 2014
Daca ati depus la dosar dovada inregistrarii remorcii la primarie cel mai probabil vor trimite dosarul la parchet cu propunere de NUP urmand sa primiti o amenda administrativa.
cind i-am dus dovada de numar i-am spus politistului sa nu-mi mai faca dosar penal i-am spus sa-mi dea o amenda, si am recunoscut ca am gresit ca nu am stiut dar nici nu a vrut sa auda .Va multumesc.pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus masina radiata dan tita dan tita Buna. Am cump arat o masina cu nr de anglia m a oprit politia si la o verificare s a gasit data la export ceva de genu radiat. Eu nu am stiut, persoana de la ... (vezi toată discuția)
Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)
Art. 85 alin.4 cod rutier tudor_2014 tudor_2014 Buna, Ajutor !!! Am condus auto. cu placutele de inregistrare suspendate pentru a fi tractact pe platforma. Pe traseu un autovehicol a provocat un ... (vezi toată discuția)