avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Admitere recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Admitere recurs

bunaseara! doresc si eu o lamurire in ce priveste casarea in parte a deciziei si a sentintei recurate . trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante respectiv judecatoria calarasi. mentine restul dispozititiilor deciziei. irevocabila. a fost solutionat de curtea de apel. urmeaza o noua judecata? se reia procesul de la capat? trebuie sa platesc alte taxe de timbru? a fost pe constatare nulitate absoluta si am timbrat la valoare privind repunerea partilor in situatia anterioara. va multumesc anticipat pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: badila steluta , utilizator 21:01, 20 Februarie 2014
Se va rejudeca procesul si nu veti mai plati taxa de timbru.
multumesc pt. raspuns ar mai fi sanse sa pierd dupa ce a constatat instanta de control?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta/repunerea in situatia anterioara badila steluta badila steluta bunaziua! v-as ruga daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns . am avut un proces pe rol privind constatarea absoluta aunui contract de arenda, eu avand ... (vezi toată discuția)
Este legala decizia instantei de recurs? ddianna ddianna Buna ziua, Recurs declarat de CNADNR , prin care solicita \\" sa admiteti reucursul, sa modificati sentinta instantei de fond , sa respingeti plangerea ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara badila steluta badila steluta in situatia unui proces cu cauza constatare nulitate absoluta am fost nevoit sa timbrez la valoarea contractului in cauza respectiv 5500 ron in situatia in ... (vezi toată discuția)