avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diferenta dintre 371 si totalul analitecelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diferenta dintre 371 si totalul analitecelor

cum se inregistreaza diferenta dintre contul 371 si conturile lui analitIcelor lui.cand adun analiticele nu da rezultatul de la sintetic.multumesc
Cel mai recent răspuns: ela21031984 , utilizator 12:42, 24 Februarie 2014
Suma conturilor analitice=contul sintetic.
Poate ati inregistrat si pe contul sintetic direct.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
multumesc
totalul analiticelor este mai mare decat sintetic.diferenta cum se inregistreaza.am patru gestiuni deoarece sunt doua cu 24 si doua cu 9 (doua magazine).cele doua merge pe global valoric iar firma cu produsul finit si alta marfa pe cantitativ valoric o singura gestiune.nu stiu ce am gresit.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Aplicare tva 9% la stoc MIV MIV la 01.09 am in stoc faina, sunt un magazine en-gros, pe care o am in evidente intrata cu 24% tva. la 31.08 am facut un inventar. cum trebuie sa procedez de ... (vezi toată discuția)
Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)