avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul de medicamente gratuite pentru soþii de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul de medicamente gratuite pentru soþii de militari

Conform Legii 80-1995 militarii activi, pensionarii militari si familiile lor au dreptul la medicamente gratuite. Sunt sotie de militar pensionar (M.Ap.N.) si sunt inscrisa la un medic de familie civil. Care este procedura pentru a beneficia si eu de tratament gratuit, fiindca sufar de o boala cronica ce necesita tratament lunar destul de scump. Unde trebuie sa ma adresez si cu ce documente ? multumesc.

Alte discuții în legătură

Sotie de pensionar militar-dreptul la medicamente gratuite Lica-v Lica-v Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, actualizata in 2014, prevede la art. 26 alin.3:membrii familiilor cadrelor militare in rezerva si in ... (vezi toată discuția)
Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua Sufar de o boala cronica si as dorii sa stiu daca in ciitor nu o sa mai fiu asigurat o sa mai pot beneficia de reteta medicala de la doctorul de ... (vezi toată discuția)
Boala bpoc si pensionarea kadyyyy kadyyyy Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare legata de o afectiune a mea descoperita anul acesta.Recent am aflat ca sufar de bpoc si astm combinat cu alergii ... (vezi toată discuția)