avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reteta medicala daca nu mai sunt asigurat

Buna ziua
Sufar de o boala cronica si as dorii sa stiu daca in ciitor nu o sa mai fiu asigurat o sa mai pot beneficia de reteta medicala de la doctorul de familie ?
Nu este musai sa fie compensata (asa eete in prezent), sunt dispus sa platesc pentru medicamentele respective insa as dorii sa stiu daca medicul de familie mi-ar mai elibera reteta respectiva fiindca fara ea nu pot cumpara medicamentele de la farmacie.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 00:39, 4 Iunie 2023
Va poate elibera reteta, nu compensata, veti plati si consultatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot obtine scrisoare medicala pe baza unui raport medical ? Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua, recent mi-am schimbat medicul specialist (neurolog) deoarece sufar de epilepsie, dupa ce mi-am schimbat medicul am fost la cel nou insa acesta nu ... (vezi toată discuția)
Metodologia de schimbare a medicului de familie Valias Valias Buna ziua. As dori sa-mi schimb medicul de familie, si mi s-a spus de la clinica unde vrea sa ma mut ca trebuie sa duc o scrisoare la actualul medic pentru ... (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)