avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta finala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta finala

Buna seara ,
S-a desfasurat un proces de succesiune , iar Judecatorul a dat o hotarare finala,care ar fi urmat sa fie scrisa si trimisa partilor .
De luni de zile asteptam aceasta sentinta,dar....nimic!
Am depus si cerere de urgentare a redactarii acestei sentinte,dar tot acelasi raspuns : tacere !
Cui sa ma adresez,in acest caz?
Mulye,multe multumiri !
Vlad
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:08, 20 Februarie 2014
Inspectiei judiciare. Neredactarea hotararii in termenul rezonabil de 30 de zile poate fi abatere disciplinara. Cautati pe internet "Ghid pentru sesizarea inspectiei judiciare.
Ultima modificare: Joi, 20 Februarie 2014
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Hotararea trebuie sa fie redactata in termen de 30 de zile de la pronuntare.
Minuta se depune la dosar odata cu pronuntarea.Mergeti la arhiva instantei si faceti o cerere catre presedintele instantei pentru a va pune la dispozitie hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Astept de 8 luni redactarea hotararii irinagheorghiu irinagheorghiu Buna seara! Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee! In 15,06,2009 Curtea de Apel Bucuresti- sectia VIII - Contencios Administrativ si Fiscal mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecata VIOPAUN VIOPAUN La cat timp dupa prezentarea cererii de redactare a hotararii se elibereaza Hotararea din moment ce nu a fost redactata in termen de mai mult de 60 de zile de ... (vezi toată discuția)