avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... astept de 8 luni redactarea hotararii
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

astept de 8 luni redactarea hotararii

Buna seara!
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu o idee!
In 15,06,2009 Curtea de Apel Bucuresti- sectia VIII - Contencios Administrativ si Fiscal mi-a dat castig de cauza intr-un proces cu Administratia Financiara.
Am asteptat 30 de zile si am mers sa-mi iau hotararea. Dar... a inceput protestul magistratilor, apoi vacanta judecatoreasca, apoi sarbatorile ..... si ce-o mai fi ca m-am saturat si eu si cei de la arhiva. Sunt aproape 8 luni merg saptamanal si primesc acelasi raspuns: nu s-a redactat hotararea. Am depus (lunar ) cerere pentru urgentarea redactarii - 5 la numar- dar in zadar.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: irinagheorghiu , utilizator 09:14, 17 Februarie 2010
Reveniti cu o alta cerere pentru redactarea hotararii. Poate ca se intampla macar de data aceasta. :) Altfel ar trebui sa va adresati cu o plangere la CSM. Neredactarea hotararilor, daca este repetata, constituie abatere disciplinara.

Ceva nu e in regula.Sigur ati verificat toate datele? Dosarul mai e la Curtea de Apel ? Faceti cererea de urgentare catre Presedintele Curtii de Apel , motivand ca suferiti un prejudiciu daca nu vi se va redacta hotararea intr-un termen rezonabil.Ar mai fi o varianta legala dar nu e placuta... pentru magistrati.
u.b.i.k. a scris:

Reveniti cu o alta cerere pentru redactarea hotararii. Poate ca se intampla macar de data aceasta. :) Altfel ar trebui sa va adresati cu o plangere la CSM. Neredactarea hotararilor, daca este repetata, constituie abatere disciplinara.

Da, incercati sa puneti problema la acest mod.
Din punctul meu de vedere este o bataie de joc ceea ce s-a intamplat.

avocat Claudiu Lascoschi
Buna dimineata!
Se pare ca Petitia catre CSM a avut rezultat pentru ca la o saptamana de la trimiterea ei d-l judecator a redactat hotararea.
Va multumesc pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecata VIOPAUN VIOPAUN La cat timp dupa prezentarea cererii de redactare a hotararii se elibereaza Hotararea din moment ce nu a fost redactata in termen de mai mult de 60 de zile de ... (vezi toată discuția)
Redactare hotarire judecatoreasca alexandra1962 alexandra1962 Pe 29.10.2019 judecătorul mia dat cistig de cauza la contestația executării silite. În decembrie pentru ca nu sa redactat hotarire am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)