Pe 29.10.2019 judecătorul mia dat cistig de cauza la contestația executării silite. În decembrie pentru ca nu sa redactat hotarire am depus o cerere de urgentarea A redactării hotaririi. În ianuarie acum o săptămână am mai depus o cerere de urgentarea.. Deja nu știu ce sa mai fac pt ca banca îmi popreste lunar din salar. Cu toate ca am câștigat fără hotarire redactata nu pot oprii executarea
Puteti solicita un certificat de grefa cu solutia pronunțată.Reveniti cu un memoriu la conducerea instanței dar nu va așteptați la minuni pe lângă termenul minim de 2 -3 luni au fost sărbători și acum proteste ale magistraților și grefierilor.Am hotărâri neredactate din septembrie anul trecut asa ca aceasta situatie a devenit aproape o regula
Ceea ce vreti dvs. este greu de obtinut si de avocat si ca sa angajati avocat pentru asa ceva v-ar costa mult si nu se merita, zic eu.
Scoateti certificat de grefa si gata.
Am avut si eu situatii de acest fel si au sistat imediat orice poprire fara sa fac eu vreun demers.
Au inteles ca asa trebuie.
In alte cazuri, bancile au vrut sa declare cale de atac si atunci...sigur ca...si-au experimat dreptul la calea de atac...si au mai tras si ei de timp...
Banii luati ilegal se restituie, este bine sa stiti.