avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... emiterea unei hotărâri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

emiterea unei hotărâri

Buna ziua. Ce pot face ,daca judecatorul unei instante de fond nu a emis inca o hotarare pronuntata pe 19 noiembrie 2019? Nu exista un termen limita de 90 de zile in care acel judecator trebuie sa emita acea hotarare ? Multam ptr raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: mioara54 , utilizator 10:13, 11 Februarie 2020
In decembrie au fost sărbători perioada în care precum stiti nu creste nici iarbă,In ianuarie au inceput protestele magistraților și ale grefierilor (proteste ce se deruleaza in continuare)toate astea pe lângă perioada de 2-3 4 luni luni care a devenit perioada minima necesara redactării unei hotărâri.Faceti o cerere de urgentarea redactare,apoi un memoriu la conducerea instanței și așteptați.Cand o sa va apropiati de 6 luni atunci puteti sa va impacientati...
Buna ziua,am inteles si va multumesc ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare hotarire judecatoreasca alexandra1962 alexandra1962 Pe 29.10.2019 judecătorul mia dat cistig de cauza la contestația executării silite. În decembrie pentru ca nu sa redactat hotarire am depus o cerere de ... (vezi toată discuția)
Hotărâre partaj neredactata de 3 luni marianaandrei marianaandrei Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept ... (vezi toată discuția)
Redactare hotarare costel5 costel5 Am o hatarare emisa in luna martie, este luna iulie, peste 90 de zile si inca nu a fost redactata. Am sunat la arhiva judecatoriei si mi s a raspuns ca sunt ... (vezi toată discuția)