avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre partaj neredactata de 3 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre partaj neredactata de 3 luni

Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept hotărârea. Astazi am fost și am întrebat la Tribunalul Craiova și mi sa spus ca nu este redactata.Ceea ce mie mi se pare în neregula ptr ca acum 2 luni am fost și am întrebat și mi sa spus ca este redactata și o sa vina în maxim o săptămână. Ce pot face sa intru în posesia hotărârii. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:07, 24 August 2016
Puteti incerca sa formulati o cerere de urgentare a redactarii sentintei si un eventual memoriu la presedintele instantei respective.In locul dvs nu m-as impacienta tinand cont de faptul ca a fost perioada vacantei judecatoresti si Tribunalul Craiova este o instanta destul de aglomerata.Sunt frecvente cazurilre in care redactarea unei hotarari dureaza intre 6-9 luni si chiar mai mult.
Suplimentar mai puteti formula o sesizare la CSM-Inspectia Judiciara.
Cereți dosarul la arhiva.
Dacă este redactata hotărârea e acolo dosarul.

Vorbiți cu avocatul sa urgenteze redactarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni Cris1971 Cris1971 Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos ... (vezi toată discuția)
Sentinta necomunicata avas avas Buna ziua, Am castigat un proces de servitute in ianuarie 2010 si nici pana acum nu a fost comunicata sentinta.Ce pot face? Multumesc (vezi toată discuția)