avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amânare redactare decizie judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amânare redactare decizie judecătorească

Bună ziua!

M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 luni și să nu primim în acest timp nicio notificare? Decizia a fost dată la sfârșitul lui decembrie 2016, procedura a fost cea specială, de evacuare din imobil proprietate personală ( art. 1033 CPC ş.u.).
De asemenea, ne-ar interesa să știm dacă avocatul nostru ar trebui să mai inițieze vreo procedură (la telefon ne-a spus să mergem noi la tribunal, unde s-a pronunțat apelul și unde încă se află dosarul la 3 luni aproape de la pronunțare, să facem o cerere pentru grăbirea redactării).

Mulțumesc anticipat!
Cu stimă,
Cristina
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:33, 9 Martie 2017
Din pacate termenele de redactare ajung si la 6/9 luni. Nu aveti ce face decat acea cerere motivata de urgentare a redactarii hotararii.
Dacă nu ați angajat avocatul pentru a se ocupa de urgentarea redactării e normal sa va ocupați dvs.
E posibil sa și știe ca nu are ce face...

Depuneți cerere temeinic motivata dacă doriți urgentarea redactării hotărârii.
Deși nu cred ca va puteți descurca fără avocat încercați.
Vă mulțumesc mult pentru răspuns!
Formulati cerere de urgentare a redactarii hotararii si trimiteti o copie si la CSM-Inspectia Judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen redactare decizie irevocabila iccj geo-vem geo-vem Buna ziua,va rog cam in cat timp se redacteaza deciziile ICCJ irevocabile,din practica?respectiv se comunica acestea?ori cum pot intra in posesie?am pierdut la ... (vezi toată discuția)
Termen editare motivare sentinta mjion mjion Buna ziua ! Va rog, am si eu o intrebare : S-a incheiat un proces penal la prima instanta, si s-a comunicat pe Ecris minuta incheierii impreuna cu sentinta, ... (vezi toată discuția)