Buna ziua.Daca cineva ma poate ajuta...Situatia mea e asa: tatalui meu in 1995 i-a decedat tatal....la acea vreme bunicul era casatorit cu o femeie ...bunicul avea un apartament dinainte de casatoria cu femeia respectiva...tatal meu nu a revendicat apartamentul sau altceva, spune ca isi aminteste ca a fost impreuna cu femeia aceea la notar a semnat ceva ( nu mai stie ce ca era afectat de moartea bunicului )si nu a primit nici o hartie de la notariat.....acum ar vrea sa intre in posesia apartamentului....daca puteti sa-mi spuneti pasii care trebuie facuti....mentionez ca tatatl meu e singurul urmas al bunicului......va multumesc mult
Mergeti la notar sa explicati si sa vada ce s-a intamplat.
Daca are ceva acte poate merge la avocat ca sa vada despre ce e vorba.
Depinde ce a semnat la notar.
In cadrul dezbaterii succesiunii bunicului, aveau drept de mostenire sotia supravietuitoare si tatal dvs. Este important sa aflati ce a semnat tatal dvs. la acea vreme, fiind posibil sa fi renuntat la mostenire. Mergeti la Camera Notarilor Publici, aflati unde s-a dezbatut succesiunea si apoi mergeti la notarul respectiv pentru a afla situatia succesiunii.
buna ziua. in primul rand multumesc pentru raspunsuri....ce nu inteleg e de ce avea drept sotia , el avand apartamentul dinainte de casatorie?unde as putea sa ma interesez de situatia apartamentului? pe cine figureaza, etc? va multumesc anticipat