avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare actiune - neindicare martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare actiune - neindicare martori

Buna ziua!
Recent, mi s-a anulat o cerere de chemare in judecata intrucat nu am trimis lista cu martorii pe care ii propun si nici interogatoriul pentru a fi luat paratei- pers juridica, in termenul de 10 zile prev de art 200 alin 2 CPC. Din cate stiu, sanctiunea trebuia sa fie decaderea din probele solicitate....nu anularea cererii.. Ma ajuta cineva cu o opinie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:19, 21 Februarie 2014
Asa stiu si eu ca trebuia sa fie.
Adica sanctiunea decaderii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din proba (martori si inscrisuri) smeagull smeagull Buna ziua, Sunt parat in prima cauza pe noul Cpc. Recunosc ca nu sunt familiarizat cu noua procedura. Cauza e litigiu de munca. Problema: reclamantul ... (vezi toată discuția)
Intampinare fara atasarea inscrisurilor FRD FRD Ce sanctiune rica parata in litigii de munca daca in intampinare trece decat generic in probatiune solicitam proba cu inscrisuri si proba cu martori. La ... (vezi toată discuția)
Decaderea/anularea probelor paratului braia braia Buna ziua, Am depus o cerere de chemare in judecata la care paratul a trimis intampinarea+inscrisurile pe care le-au trimis ca mijloc de proba. Acestea nu ... (vezi toată discuția)