in dimineata zilei de 17 02 am fost chemata de catre seful meu care m-a anuntat ca din cauza dificutaltilor ec.prin care trece soc.postul de lucrator comercial pe care il ocupam se desfiinteaza.mentionez ca lucram o saptamana da ,una nu si tot asa deci pe luna lucram 2 saptamani iar 2 stateam acasa.dna de la resurse umane ma intrebat daca pot veni si in urmatoarea saptamana la munca pentru a sta in preaviz.nu am fost deacord si atunci mi-a dat o foaie prin care reiese ca mi s-a acordat un preaviz din data de 27 01 pana in 24 02 si astfel nu am fost nevoita sa mai vin la servici.intrebarea mea ce remuneratie voi luat deoarece am lucrat 1si 2 febr de pe 3pana pe 9 libera apoi 10pana pe 16 am lucrat iar de pe 17-23 a fost saptamana mea libera si daca i-au banii de concediu,mentionand ca am luat anul trecut in iunie iar in acest an nu am luat nimic .multumesc
1. Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.
2. Zilele de Co neefectuate se vor compensa in bani la incetarea c.i.m., potrivit art.146 alin.4 C.mun.