avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cheltuieli cumparare autovehicul second hand ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cheltuieli cumparare autovehicul second hand -februarie 2014

Buna ziua.

Ce cheltuieli voi avea,in afara de suma de bani ceruta de vanzator,pentru a putea cumpara o masina in luna februarie 2014?
Anul de fabricatie : 2000
Masina este inmatriculata in Romania.Conteaza anul inmatricularii la ceva?

Specificati va rog toate costurile(absolut tot,cineva spune de costuri de inmatriculare care nu sunt acelasi lucru cu timbrul de mediu),de la contract de vanzare cumparare,pana la final,cand devin efectiv proprietar cu acte in regula.

Daca puteti indica si pasii de urmat,in ordine cronologica,pentru a ma putea feri de eventuale "tepe" ,cu atat mai bine.

Toata operatia de vanzare cumparare nu poate fi facuta numai la notar?
Exista centre autorizate numai pentru asemenea operatiuni?

Multumesc frumos
Cu respect
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:43, 21 Februarie 2014
Fiind auto second hand,anterior achizitionarii,asigurati-va de starea tehnica respectiv executati verificare temeinica in unitate de specialitate
Incheiati formalitatile legale prin notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitonare autoturism second hand inmatriculat in romania jacquelline jacquelline Buna seara! As dori sa stiu daca la achizitionarea unui autoturism second hand am nevoie de prezenta vanzatorului doar la semnarea actului de vanzare - ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autoturism second hand jacquelline jacquelline Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez dupa incheierea actului de vanzare-cumparare a unui autoturism second hand ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ContSters303053 ContSters303053 buna seara, recent mi-am cumparat o masina un opel astra mai exact, adusa de cineva din Elvetia. Pe cartea din Elvetia data de iesire in circulatie scrie ... (vezi toată discuția)