avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de incetare a contractului de intretinere si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de incetare a contractului de intretinere si reintoarcere de bunuri

Buna seara,

Am un bunic care locuieste in alt oras,eu sunt nepotul lui stau la 100 km de el,acest bunic are 4 copii,iar acum 2 ani mi-a facut la notariat un ACT DE VANZARE CUMPARERE CU UZUFRUCT spunand ca vrea sa imi lase mie un apartament,deoarece cu copii lui nu mai vorbise de mult,iar dupa 2 ani m-a sunat sa imi zica ca rupe acel contract si sa ma duc sa semnez un ACT DE INCETARE A CONTRACTULUI DE INTRETINERE SI REINTOARCERE DE BUNURI.Am fost si am semnat pana la urma acel contract.
Intrebarea mea este ..acel act de incetare a contractului de intretinere si reintoarcere de bunuri este indeajuns sa rupa acel act de vanzare cumparare cu uzufruct ??

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florance01 , utilizator 21:01, 22 Februarie 2014
mergeti la notariat si cereti un Extras de carte funciara de informare si acolo o sa vedeti cine este proprietarul. Va mai costa aprox 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere NicolTudor NicolTudor Buna ziua, Bunicii mei au incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere, un imobil situat la tara, cu mine, nepoata lor de fiu, care ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune !!! ion23 ion23 Va rog frumos sa ma ajutati daca se poate cu cateva informatii utile. Pe scurt, bunicii mei din partea mamei aveau 2 proprietati (1 apartament si 1 gospodarie ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare uzufruct viager, dupa decesul beneficiarilor uzufructului nicoletaghe nicoletaghe Acum 8 ani am facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu clauza de intretinere cu bunici mei in care ei beneficiau de asupra apartamentului , ... (vezi toată discuția)