avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 392b

la achizitii de la persoane neinregistrate in scopuri de tva la completarea declaratiei 392b pot trece cheltuielile cu ,comisioanele bancare?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:35, 22 Februarie 2014
Comisioanele nu sunt achizitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b pentru pfa cornelia radoi cornelia radoi buna ziua! sotul meu este pfa in sistem real,am depus declaratia 220 pe anul 2011 si tocmai ce am aflat despre declaratia 392B(e neinregistrat in scopuri de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b- nelamuriri Marius Jeler Intreprindere Individuala Marius Jeler Intreprindere Individuala Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o ii si am cumparat un aparat de 5000 lei fara TVA. In declaratia 392B cuprind si TVA -ul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Completarea declaratiei 392 b anam79 anam79 Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu completarea declaratiei 392 B ce trebuie depusa de catre persoanele neinregistrate in scopuri de TVA.La coloana de ... (vezi toată discuția)