avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate scoate un minor din tara fara consimantul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate scoate un minor din tara fara consimantul ambilor parinti?

sunt divortat de curand. fosta sotie careia ia fost incredintat minorul a iesit din tara cu minorul fara ca eu sa fiu intrebat sau informat. e legal? pot sa mai fac ceva? nu sunt de acord cu fapta fostei sotii. ma puteti ajuta cu un raspuns?X-(
Cel mai recent răspuns: ararin , utilizator 13:05, 22 Aprilie 2009
Kegal s-ar putea considera ca ar fi.
Incercati sa obtineti un program de vizitare al minorului daca va intereseaza acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi
Cititi conventia de la Haga, si apreciati daca este vorba de o rapire.
Aveti program de vizitare stabilit?

succes
av. Ileana Schwarz
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2009
Ileana Schwarz, Avocat
Raspunsul simplu la intrebarea pusa este: DA, e legal sa iasa din tara cu minorul care i-a fost incredintat prin hotarare ramasa definitiva.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Aprilie 2009
ararin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu copilul meu in acest caz? olivia1 olivia1 Problema este urmatoarea. Eu sunt romanca, sotul meu este roman si american. Am locuit cu sotul mu in america 3 ani unde am nascut un copil acolo. De putin ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu , daca se poate adriano06041 adriano06041 ma numesc adrian , sunt cetatean roman cu acte de rezidenta la londra. am trait in concubinaj cu o femeie timp de 4 ani in londra , in urma caruia a rezultat ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara de catre unul dintre parinti adibadi adibadi Buna ziua! Va rog sa ma lămuriți și pe mine: în urma divorțului copilul este încredințat mamei, iar tatăl atacă aceasta hotărâre ... (vezi toată discuția)