avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare de teren de la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare de teren de la stat

Buna ziua.Am cumparat pe legea 112 o casa cu curte in anul 2007,in Bucuresti.Sunt singurul proprietar al imobilului. Pentru curte platesc chirie lunara la stat,contract legal si in vigoare. Vreau sa cumpar de la stat curtea imobilului, sa cumpar nu sa concesionez,,pentru a extinde prin construire imobilul existent,proprietatea mea. Mentionez ca suprafata de 85mp este proprietate cumparata de la stat (terenul de sub casa) si 110mp este inchiriat de la stat. Acum in 2014,in legislatia existenta pot cumpara acest teren de 110mp ? sau o parte din el,de exemplu 60mp( adica mai putin decat detin eu (85mp),cumparat de la stat)?.Terenul este nerevendicat si nerevendicabil de nimeni si prin configuratia imobilului nici cumparat de vecini. Cu multumiri ptr raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2014
gyandy, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme constructie teren indiviziune referenta1 referenta1 Va rog frumos, cine poate sa ma ajute si sa-mi dea un sfat: Detin in proprietate un teren - proprietate in indiviziune pe 87mp, totalul acestuia fiind de ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren curte myela myela Cum se poate concesiona un teren din curtea unei case cumparate cu 10 ani in urma in baza legii 112.Mentionez ca am inchiriat deja cota indiviza din terenul ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren casa nationalizata misha1 misha1 Buna seara! In luna august s-a vehiculat ideea ca guvernul a pregătit un proiect de lege care stabileşte că proprietarii de case naţionalizate care au ... (vezi toată discuția)